mandag 19. januar 2009

Tanzania

I 10 dager har vi vært i Tanzania sammen med Per Ove Malmin.
Vi har vært innom Wama Bibel skole, fått omvisning på Haydom Lutheran Hospital og vært i bushen og vist film. Kan også ta med at vi har vært ute i ett småfly og sett arbeidet til MAF og vi leide oss noen motorsykler og kjørte på safari!Katesh

Vi delte gruppen slik at 4 var med Marit og Leif Thingbø, og 6 av oss var med Kjersti og Lars Stensland. De driver ett arbeid for Datoga folket, ett nomade folk som det ikke har vært så mye arbeid rettet mot. Vi var 2 dager ute og viste filmen om Jesu liv samt holdt litt vitnesbyrd, utrolig kjekt å få være med på. Det var en veldig sterk opplevelse å se hvordan arbeidet til ett folk som nesten ikke har hørt om Jesus foregår. Det er kjekt å se att det nytter å gi penger til misjonen!Det kan være vår måte å bringe evangeliet ut til alle folkeslag.
Øystein Lars og jeg fikk også være med på Datoga dans det består for det meste i å hoppe, det var sjefs. Den andre kvelden vi viste film var det omlag 600 stk som satt og så på, der sang vi og Karen Marit og jeg hadde vitnesbyrd, helt fantastisk! Etter filmen ble det solgt kristne bøker, for det meste Bibelen. Oppholdet i Katesh har vært en utrolig opplevelse som jeg skulle ønske at mange andre også hadde fått med seg!
Ts i full gang på Haydom med å lø en stein mur!Her danser jeg med DatogafolketFra boksalget før filmvisning i bushen.

Ingen kommentarer: